Pozovite nas: +381 (0) 11 322 6774|snezana@grossi.rs

Trajna šminka - japanska metoda

Salon je svojom ponudom tretmana, poodavno svrstan u jedan od vodećih salona kod nas!!!

Trajna sminka se moze raditi na usnama, kapcima i obrvama.

Tretman je bezbolam zahvaljujucu nerazredjenom anestetiku koji se prilikom procesa tetoviranja lokalno aplikuje na mesto koje se tetovira. Boja i oblik se prilagodjavaju klijentu na licu mesta, prema fizionomiji, boji kose i zelji klijenta.

Posle, otprilike sedam do deset dana padaju nevidljive krastice i tek tada se vidi pravi efekat ucinjenog. Nakon 10 do 30 dana potrebno je uraditi korekciju (koja je gratis) da bi se izjednacile moguce nejednakosti. Naime, desava se da na nekim sitnim mestima koza ne primi istu kolicinu boje pa se to korekcijom regulise i postize zeljeni efekat. Uvek je po zavrsetku tretmana boja za jedan cak i dva tona jaca od zeljenog efekta pa se tek na korekciji aplikuje tri do cetiri tona jaca boja od zeljenog. Ovako uradjene tetovaze mogu trajati 3 – 5 ili cak do 10 godina u zavisnosti od boje, povrsine koja je tretirana, pigmenta i nacina odrzavanja.

Da bi se produzio efekat tetovaze preporucuje se da se u periodu od 12 meseci uradi jos jedna ili dve korekcije kada su u pitanju obrve, a kada su u pitanju usta i punjenje usta ili alajner linija , dve do tri korekcije. Bez korekcije trajna sminka moze da traje 3 -4 godine, kod tamnijih boja i 10 godina, ali bez korekcije upola krace. Nakon godinu dana svaka intevencija (obnavljanje tonaliteta) se naplacuje ponovo po manjoj ceni.

Boje su specijalni mikropigmenti mineralnog i biljnog porekla koji su testirani na alergije te nisu kontraindikovani.

Boja nestaje polako u vidu gradacije.

ZABLISTAJTE U PUNOM SJAJU

Promotivne ponude

Pogledajte trenutne akcije i popuste u našem salonu i izaberite tretman po svojoj meri.

Saveti

Ljubazno osoblje našeg salona će vam u svakom trenutku pružiti korisne i stručne savete vezane za negu lica i tela.

Pitaje nas

Tu smo za vas. Postavite nam pitanje putem kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.