Pozovite nas: +381 (0) 11 322 6774|snezana@grossi.rs

PRP tretman

Salon je svojom ponudom tretmana, poodavno svrstan u jedan od vodećih salona kod nas!!!

PRP tretman je vrlo popularan u svetu jer je vrlo delotvoran i prirodan.

PRP terapija je tretman podmladjivanja ćelijama iz vlastite krvne plazme. Te ćelije predstavljaju svojevrsan eliksir mladosti. U tretmanu se koristi moć koju imaju trombociti i faktor rasta u našoj krvi, kako bi se aktivirala reakcija matičnih ćelija.

PRP predstavlja najprirodnije rešenje za obnovu svih struktura kože jer stimulacijom resinteze kolagena i pojačavanjem protoka krvi u tretiranim zonama za rezultat daje obnovljenu, jedriju i blistaviju kožu. Vidno ublažava bore i tragove na koži poput ožiljaka od akni te predstavlja pravo rešenje za idealan beauty režim u cilju popravke ukupnog stanja kože. Tretmanom se postiže: oblikovanje lica, smanjenje bora, podizanje obrva, oblikovanje usana, podmaladjivanje šaka, vrata, dekoltea, uklanjanje podočnjaka, lečenje ćelavosti i opadanje kose. Nakon laserskih tetmana, 

hemijskih pilinga ili drugih agresivnih tretmana, PRP tretman se primanjuje kao maska koja se stavlja na lice radi brze regeneracije.

 Krv se sterilnim, unapred pripremljenim setom vadi u epruvetu. Ni u jednom trenutku krv ne dolazi u kontakt sa vazduhom iz spoljašnje sredine, tako da je onemogućena bilo kakva kontaminacija uzorka. Centrifugiranjem se plazma odvaja od krvnih elemenata, ona se jedina koristi u tretmanu podmaladjivanja. Sam proces ubrizgavanja plazme ne traje dugo, 10-15 min.U zavisnosti od regije koja se tretira. Tretman je potpuno bezbolan jer se regija koja se tretira namaze anestetikom. Nakon tretmana nema iritacije niti crvenila jer se sam tretman završava umirujućom maskom i antibiotskom kremom. U prve tri nedelje nakon intervencije, koža će izgledati sve bolje i lepše, ali prava reakvija na sam tretman se očekuje i postiže u naredne tri nedelje. Nakon tog perioda od šest nedelja, u zavisnosti od nivoa efekta koji se želi postići, tretman se može ponoviti, što se i preporučuje.

Kod starijih osoba i osoba sa problemima kože, preporučuje se veći broj ponavljanja tretmana, dva i tri ponavljanja. Kada se postigne željeni rezultat tretirane regije, tretman je poželjno, ne i obavezno, ponoviti radi održavanja lepog i zdravog izgleda kože. Idealno vreme za odabir ovog tretmana je onda kada naša koža dobro izgleda jer to stanje želimo da zadržimo, ali kad god da se počne, dobro je, efekat sigurno neće izostati.

I, na kraju, čime god tretirali i hranili svoju kožu, koža će izgledati lepše i bolje, ali je za kožu najbolje da se sama izbori i sama stvori svoj zdrav i dobar izgled.

I, na kraju, zašto PRP tretmam? Zato sto je najsigurnija i potpuno prirodna metoda podmladjivanja, a uz to sigurno i najjeftinija.
Pritom, salon Grossi cosmetic, trenutno može da vam ponudi promotivnu cenu tretmana.

 

prp tretman kose
prp tretman kose
prp tretman lica kod problematicne koze
prp tretman lica kod problematicne koze
prp tretman lica
prp tretman lica
prp tretman nadlanica
prp tretman nadlanica

ZABLISTAJTE U PUNOM SJAJU

Promotivne ponude

Pogledajte trenutne akcije i popuste u našem salonu i izaberite tretman po svojoj meri.

Saveti

Ljubazno osoblje našeg salona će vam u svakom trenutku pružiti korisne i stručne savete vezane za negu lica i tela.

Pitaje nas

Tu smo za vas. Postavite nam pitanje putem kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.