Pozovite nas: +381 (0) 11 322 6774|snezana@grossi.rs

Privremeni fileri

Salon je svojom ponudom tretmana, poodavno svrstan u jedan od vodećih salona kod nas!!!

Bore na licu nastaju iz tri razloga:

Jedan je starenje kože pri čemu koža lica sa godinama gubi neka svoja svojstva, menjajući odnose elastičnih i kolagenih vlakana koji joj daju čvrstinu i elastičnost, kao i smanjujući procenat sadržaja vode pri čemu gubi jedrost i postaje suvlja, pa kao posledica dolazi do formiranja sitnih, ne suviše dubokih bora koje su najizraženije u regiji donjih kapaka, a kasnije sa godinama se mogu naći i na celom licu.
Drugi su bore koje nastaju svakodnevnim dejstvom ekspresivne mimične muskulature, i to su hori-zontalne bore na čelu, vertikalne glabelarne bore
izmedju obrva, horizontalne bore u korenu nosa, radijalne bore u spoljašnjim uglovima očiju.
Treća vrsta bora nastaje pod uticajem zemljine teže pri čemu se gubi fini oval lica, produbljuju nazolabijalne bore koje idu od nosa do spoljašnjih uglova usana, zatim marionetske bore koje idu od spoljašnjih uglova usana naniže prema bradi, kao i poprečne bore na vratu. Svaki tip bora zahteva drugačiji tretman.
U estetskoj kozmetologiji postoji čitav niz neinvazivnih metoda kojima se na duže ili kraće vreme mogu rešiti neke od ovih bora a da pri tome intervencije ne zahtevaju nikakav preoperativni tretman, niti postoperativni izostanak od svakodnevnih obaveza.

Hialuronski fileri

Hijaluron je supstanca, u obliku gela, koja se prirodno nalazi u koži, dajući joj čvrstinu i jedrinu. Na žalost, sa godinama ona se troši, koža lica stari i stvaraju se bore. Suština tretmana filerima je da nadoknadi količinu hijaluronskekiseline koja je, tokom procesa starenja, nestala. Postoji niz različitih filera kojima se mogu popunjavati sve bore na licu i na taj način bitno smanjiti njihova dubina. Najčešće se koriste veštački fileri, kao što su različiti preparati hijaluronske kiseline, čiji efekti imaju ograničen rok trajanja koji se kreće između šest meseci i godinu dana. Pored bora ovim filerima moguće je menjati konture lica, popravljati razlicite urođene ili stečene asimetrije na licu.
Hijaluronski fileri su najbolje rešenje za one koji žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica, a ne žele da se operišu. Oni su tretman izbora za muškarce i žene koji brinu o svom lepom izgledu. Tretman je bezbedan i bezbolan, rezultat je vidljiv odmah. Filerima se postiže prirodan i mladolik izgled lica, a to je razlog za njihovu ekstremnu popularnost širom sveta.

Uvećanje usana

Pune usne jasnih i lepih kontura želja je mnogih ljudi, ali sa godinama usne se smanjuju, postaju dehidrirane, gube jasnu konturu, njihov ugao pada i oko njih se urezuju bore. Stručan lekar može povratiti punoću Vaših usana, ukloniti sitne bore oko njih, podići uglove usana, a asimetričnim usnama može se podariti simetrija, dok se tanke usne mogu povećati. Fileri mekih tkiva nude uzbudljivu mogućnost doktorima koji se bave estetikom, da izađu u susret povećanim zahtevima pacijenata za ulepšavanjem lica uz minimalno vreme oporavka. Ovi materijali nude potencijal ublažavanja prvih simptoma starosti bez invazivnih hirurških metoda. Intervencija se izvodi u lokalnoj anesteziji, traje nekoliko minuta, neposredno postoperativno dolazi do pojave otoka, tako da se preporučuje par dana stavljati hladne obloge na usne, a konačni efekat se vidi najčešće nakon četiri dana od intervencije.

tretman biopolimerom
tretman biopolimerom
usne punjene biopolimerom
usne punjene biopolimerom

ZABLISTAJTE U PUNOM SJAJU

Promotivne ponude

Pogledajte trenutne akcije i popuste u našem salonu i izaberite tretman po svojoj meri.

Saveti

Ljubazno osoblje našeg salona će vam u svakom trenutku pružiti korisne i stručne savete vezane za negu lica i tela.

Pitaje nas

Tu smo za vas. Postavite nam pitanje putem kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.