Pozovite nas: +381 (0) 11 322 6774|snezana@grossi.rs

Lipo laser

Salon je svojom ponudom tretmana, poodavno svrstan u jedan od vodećih salona kod nas!!!

U ovom aparatu, integrisane su najnaprednija radio-talasna tehnologija i radio-frenkvencija, pa on može dopreti do duboko uskladištenih masnih naslaga.

U brzom aktivnom stanju, tkivo masnih ćelija može stvarati toplotu trenja, povećati lokalnu temperaturu i ukloniti višak masti i toksina iz tela kroz znoj, enterohepatičnu cirkulaciju i limfu i na kraju postići efekat razgradnje masti. Sa mogućnošću kontrola dubine dejstva i podešavanja jačine usisavanja pomoću vakuuma, efekti su vrlo očigledni: poboljšanje cirkulacije krvi, ubrzanje razgradnje masti, sužavanje struka, uklanjanje celulita, efikasno poboljšanje vezivnog tkiva, uklanjanje tvrdokorne masti i poboljšanje apsorpcije dijetetskih proizvoda.

Sa frekvencijom od 40000 HZ, ovi snažni ultra-zvučni talasi mogu delovati na ljudsko telo u cilju razbijanja masnoća, izazivajući trenje između masnih ćelija. Ovo može uzrokovati efikasnu potrošnju kalorija i vlage u masnim ćelijama i smanjiti veličinu masnih ćelija.

Štaviše, vibracije zvučnih talasa mogu uzrokovati jak udar na masne ćelije, koji će dovesti do njihove razgradnje, što smanjuje količinu masnih ćelija, čime se postiže efekat uklanjanja masnih naslaga.

  1.  Imaćete 10 velikih diodnih laserskih lopatica postavljenih na ciljanim masnim područjima i osiguranih trakama.
  2.  Zatim postavite 4 manja diodna lasera preko odgovarajućih limfnih žlezda i držati ih na mestu.
  3.  Laser Lipo BCS će se uključiti 10 minuta, ponovo se relocirati i uključiti još 10 minuta, ovo će se ponoviti još jednom.
  4.  Obrađena površina će sada biti ponovo izmerena, kako bi se procenio postignuti gubitak. Možete očekivati smanjenje između 0,5 i 3 inča (1,25 i 8 cm).

 

ZABLISTAJTE U PUNOM SJAJU

Promotivne ponude

Pogledajte trenutne akcije i popuste u našem salonu i izaberite tretman po svojoj meri.

Saveti

Ljubazno osoblje našeg salona će vam u svakom trenutku pružiti korisne i stručne savete vezane za negu lica i tela.

Pitaje nas

Tu smo za vas. Postavite nam pitanje putem kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.