Pozovite nas: +381 (0) 11 322 6774|snezana@grossi.rs

Hemijski pilinzi

Salon je svojom ponudom tretmana, poodavno svrstan u jedan od vodećih salona kod nas!!!

Hemijski pilinzi spadaju u kozmeticko-estetske procedure kojima se uz pomoc posebnih kiselina uklanjaju povrsinski slojevi koze radi podsticanja njenog obnavljanja i resavanja razlicitih problema na kozi.

Hemijski poling utice na uklanjanje mrtvih celija sa povrsinskog sloja koze i podstiuce njeno obnavljanje, cisti kozu od povrsinskih necistoca, razlaze mitisere i poimaze u lecenju koze sa aknama, umanjuje i uklanja fleke, pege, keratoze, pigmentne promene, suzava pore i umanjuje oziljke i bore.

Nakon pregleda daje se preporuka koji hemijski piling je potrebno uraditi, broj tretmana i sa kojim razmakom. Broj tretmana i odabir supstanci zavisi od tipa koze i problema koji zahteva resenje i u potpunosti je individualan. Nekada je dovoljen jedan tretman, a ponekad je potrebno uraditi i po 4-5 tretmanahemijskih poilinga.

Posle uradjenog pilinga obavezno tretiramo kozu specijalnim maskama koje smanjuju crvenilo i eventualnu iritaciju koze, daju prijatan osecaj hladjenja i konacni efekat zategnute, podmladjene koze.Nakon toha nanosimo kremu sa zastitnim faktorom.

Hemijski pilinzi se mogu raditi tokom cele godine, cak i u letnjim mesecima. Koje god godisnje doba da je, nakon hemijskog pilinga mora se koristiti krema sa zastitnim faktorom, tako da i u toku letnjih meseci je bezbedno raditi hemijske pilinge.

ZABLISTAJTE U PUNOM SJAJU

Promotivne ponude

Pogledajte trenutne akcije i popuste u našem salonu i izaberite tretman po svojoj meri.

Saveti

Ljubazno osoblje našeg salona će vam u svakom trenutku pružiti korisne i stručne savete vezane za negu lica i tela.

Pitaje nas

Tu smo za vas. Postavite nam pitanje putem kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.