Pozovite nas: +381 (0) 11 322 6774|snezana@grossi.rs

Dupla kavitacija

Salon je svojom ponudom tretmana, poodavno svrstan u jedan od vodećih salona kod nas!!!

Šta reći novo o gojaznosti i celulitu, o uzrocima i posledicama istih, o tome kako ih ukloniti i osloboditi ih se…a da to do sada vec nije ispisano i ispricano!? Reklo bi se da je sve vec oprobano i izreceno, ali renomirani strucnjaci su se i ovoga puta potrudili da ponude nesto novo, provereno, trenutno najbolje i najefikasnije resenje u cilju oslobadjanja masnih naslaga i celulita. U pitanju je KAVITACIJA, ALI DUPLA!!!   

Salon “GROSSI COSMETIC”  dugi niz godina, u svojoj bogatoj ponudi tretmana, nudio je program obicne kavitacije koja je za svo to vreme pokazala i pokazuje izvanredne rezultate. Ovoga puta salon  je obogatio svoju ponudu novim, jacim aparatom koji postize brze i bolje rezultate. Aparat radi koristeci dvostruku kavitaciju, sa dva razlicita tipa frekvencije, kako bi se dobile resonance na dva nivoa dubine za tretiranje povrsinskih masti i unutrasnjeg masnog tkiva.  To je resenje   koje ste dugo čekali .Uz ovaj aparat,  moguce je odstraniti sve telesne nesavrsenosti.

DVOSTRUKA KAVITACIJA je rezultat ultrazvuka, to je kombinacija dva modulisana talasa, koji proizvode izuzetan efekat. Ona generiše dva talasa različitih i kombinovanih frekvencija, koji daju produbljeni efekat i stvaraju dovoljnu količinu energije, što prouzrokuje selektivno razdvajanje u dva različita sloja: sa jedne strane, na nivou masnih ćelija, a sa druge, na unutrašnjem nivou, okrenuta prema unutrašnjosti tkiva.

Ovi talasi uzajamno deluju u isto vreme, što izaziva visok rast unutrašnje temperature.
Dupla kavitacija koja se koristi za aparat , ima frekvenciju 1 Mhz i 1/2  Mhz, prvu do dubine od 4 cm u tkivu (krupnije potkožno masno tkivo), a drugi do 8cm, po dolasku u unutrašnjost organa, što dublje, to efikasnije.  Drugim rečima, oni rade u oblasti masnih ćelija.

Ovi talasi interaguju, dok u isto vreme generišu veliki rast unutrašnje temperature zbog vibracija,. Na ovaj način je moguće da se koncentriše toplote interno, za postizanje poboljšane cirkulacije krvi, bolje oksigenacije, poboljšanim kvalitet fibroblasta, i povećanje kolagena i elastina.Zahvaljujući poboljšanju elastičnosti, moguće je dobiti veliku čvrstinu kože, kao i poboljšanje u izgledu strija.
    Tretman se deli u vise segmenata; dupla kavitacija,  kavitacija sa vakumom (endomasaza), limfna drenaza i zatezanje tkiva.  . Endomasaža se tretira kao masaža  koja se  radi duboko u oblasti hipodermisa.

Razlika između ove i ručne masaže je da, pri ručnoj masaži, tkivo se pritisne ka unutra, a kod endomasaže,  masaža se vrši "unutar" tkiva.


Ova tehnika donosi sa sobom neke vrlo blagotvorne efekte:

 

  • Deluje se na krvne sudove, što dovodi do porasta krvne i limfne cirkulacije.
  • Ovo doprinosi da se poveća efekat drenaže i unesu značajne količine hranljivih materija.
  • Vakum pomaže da se razgradi stvrdnuto tkivo.
  • Na površini, povećaće elastičnost i poboljšaće teksturu kože
  • Pomaže pri preoblikovanju, jer učvršćuje tretirane oblasti.


Aparat poseduje program morfologije, tj. pravljenja programa prema klijentu.
Nismo svi iste gradje, nemamo svi isti problem, pa aparat svakog klijenta tretira prema njegovim potrebama.
Aparat sam, prema podacima o klijentu, odredjuje vreme trajanja svakog segmenta tretmana.

 

 

ZABLISTAJTE U PUNOM SJAJU

Promotivne ponude

Pogledajte trenutne akcije i popuste u našem salonu i izaberite tretman po svojoj meri.

Saveti

Ljubazno osoblje našeg salona će vam u svakom trenutku pružiti korisne i stručne savete vezane za negu lica i tela.

Pitaje nas

Tu smo za vas. Postavite nam pitanje putem kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.