Pozovite nas: +381 (0) 11 322 6774|snezana@grossi.rs

Dermoabrazija

Salon je svojom ponudom tretmana, poodavno svrstan u jedan od vodećih salona kod nas!!!

Mikrodermoabrazija je neagresivna metoda uklanjanja povrsinskog sloja koze, tj.izumrlih celija koze. To je jedna od osnovnih procedura poboljsanja teksture koze. Radi se kod svih tipova koze. Podstice se mikrocirkulacija cime se omogucava bolja celijska ishrana.

Uprkos koristi koju kozmetika ima protiv starenja, dermoabrazijom se postižu delotvorniji i trajniji efekti. Tretmanom se smanjuje zadebljalost kože i stimulise regeneracija epiderma. Odličan je tretman za poboljšanje stanja i uklanjanje ožiljaka od akni. Fleke i strije se takođe mogu uklanjati ovim tretmanom.

Tretman je potrebno ponavljati. U zavisnosti od problema koji tretiramo zavisi i broj tretmana. Obzirom da se tretman zasniva na skidanju povrsinskog sloja kože, ukoliko skinemo više slojeva, u određenim vremenskim razmacima, problem bora, ožiljaka, strija... će biti manji i manje izrazen. Radi se u seriji od 5-8 tretmana ili u kombinaciji sa drugim tretmanima.

U salonu postoji nekoliko vrsta mikrodermoabrazije, aluminijumskim kristalima, dijamantskom glavom, manuelna dermoabrazija “ERICSON” laboratorije. Izbor zavisi od stanja koze, ali su sve vrste vrlo delotvorne, efekti se vide odmah po zavrsenom tretmanu.

ZABLISTAJTE U PUNOM SJAJU

Promotivne ponude

Pogledajte trenutne akcije i popuste u našem salonu i izaberite tretman po svojoj meri.

Saveti

Ljubazno osoblje našeg salona će vam u svakom trenutku pružiti korisne i stručne savete vezane za negu lica i tela.

Pitaje nas

Tu smo za vas. Postavite nam pitanje putem kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.