Pozovite nas: +381 (0) 11 322 6774|snezana@grossi.rs

Analiza kože

Salon je svojom ponudom tretmana, poodavno svrstan u jedan od vodećih salona kod nas!!!

Prošlo je vreme kada je gledanje u ogledalo, kako bi se procenilo stanje kože i efekat odredjene procedure, bio jedini parameter.

Obzirom da je salon GROSSI COSMETIC, u svom dugogodišnjem radu, pokazao I dokazao da vrlo drži do svog renomea i do poverenja svojih klijenata, u želji da svojim klijentima na najprecizniji način pokaze pravo stanje njihove kože, u svoju bogatu ponudu usluga je uvrstio najsavremeniji aparat za analizu kože i kose.

Naime, i pored bogatog iskustva i neosporne, dokazane stručnosti, nismo uvek bili u stanju da precizno odredimo stanje kože klijenta, a samim tim da odredimo tretman i preparate koji su potrebni.

Zato smo u svoju uslugu uvrstili i tretman analize kože koji se obavlja na aparatu poslednje generacije, koji omogućava najprecizniji pregled stanja kože pre i nakon tretmana. Aparatom je moguće utvrditi vlažnost i elastičnost kože, seboregulaciju (masnoća), izmeriti dubina pigmentacije, stanje pora (proširene ili ne) dubina finih linija i bora u domenu količine.

Procedura traje svega nekoliko minuta i podrazumeva skeniranje i fotografisanje kože, a prikazani i odštampani nalaz daje uvid u stanje kože, kao i u efikasnost tretmana koji je aparat predložio na osnovu utvrdjenih parametara.

Aparat za analizu kože ima svojstva da prepozna sva stanja i nedostatke kože, ali i da preporuči tretman i preparate za prevazilaženje tog i takvog stanja.

Rezultati trenutne analize kože odredjenog klijenta biće sačuvani tako da će prilikom sledeće posete i analize aparat pokazati koliki je napredak postignut, a sigurno ce biti postignut, i šta bi trebalo preduzeti dalje.

Na ovaj način klijenti neće lutati u potrazi za pravim tretmanom i adekvatnim preparatima, a samim tim će i umanjiti troškove kupovinom pogrešnih preparata koji im se učine kao pravi.

Koža je najveći čovekov organ i ogledalo mnogih stanja u organizmu i zaslužuje respect i ovakav tretman.

ZABLISTAJTE U PUNOM SJAJU

Promotivne ponude

Pogledajte trenutne akcije i popuste u našem salonu i izaberite tretman po svojoj meri.

Saveti

Ljubazno osoblje našeg salona će vam u svakom trenutku pružiti korisne i stručne savete vezane za negu lica i tela.

Pitaje nas

Tu smo za vas. Postavite nam pitanje putem kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.