Pozovite nas: +381 (0) 11 322 6774|snezana@grossi.rs

Stalni fileri

Salon je svojom ponudom tretmana, poodavno svrstan u jedan od vodećih salona kod nas!!!

Lice bez bora i staračkih pega san je velikog broja onih koji se nalaze u zlatnom periodu životne zrelosti. Kako stari, koža postaje sve tanja i suvlja, gubeći elastičnost. Sunčeva svetlost i pušenje najviše doprinose oštećenju kože, dajući fine i grube bore, sunčane pege i fleke. Stoga koža izgleda kao da ju je vreme pregazilo. Početak i znaci starenja kože su individualni. Spoljašnji faktori udružuju se sa unutrašnjim, zavisno od biološkog nasleđa, tako da koža svakog čoveka stari na svoj način.

Postoje dve vrste nehirurškog povećanja usana: privremena punjenja i trajna. Od trajnih filera kod nas se mogu naći aqamid i metakril.

Aqamid je sintetski preparat u obliku gela i ima trajno (doživotno) dejstvo na mestu ubrizgavanja. On se ubrizgan u kožu smešta tako da se potpuno sjedinjuje sa okolnim tkivom te koži daje potpuno prirodan izgled.

Sredstava za popunjavanje, kao što je akvamid, zadržava se prirodni karakterističan izgled lica pacijenta, što nije slučaj kod hirurških intervencija na koži lica. Ove supstance potpomažu i lečenje i korekciju promena na koži nastalih posle određenih bolesti i trauma. Naročito, ožiljaka od akni, opekotina, mehaničkih povreda i sl.

Kombinacija botox-a i aqamida daje izuzetno poboljšanje u ublažavanju fiziološkog procesa starenja kože i sprečavanja preranog starenja pod dejstvom negativnih faktora iz spoljašnje sredine. Metakril, preparat koji se već petnaest godina upotrebljava u Brazilu, kolevci estetske hirurgije. Metakril, ili brazilski bum, zahvaljujući dobrim svojstvima i konkurentnoj ceni, drži primat među trajnim preparatima.

ZABLISTAJTE U PUNOM SJAJU

Promotivne ponude

Pogledajte trenutne akcije i popuste u našem salonu i izaberite tretman po svojoj meri.

Saveti

Ljubazno osoblje našeg salona će vam u svakom trenutku pružiti korisne i stručne savete vezane za negu lica i tela.

Pitaje nas

Tu smo za vas. Postavite nam pitanje putem kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.